workshop | Informatie avond

Trauma en Seksueel misbruik

“De tranen stromen geluidloos in mijn kussen. De angst giert door mijn lijf en de beelden van vroeger dringen zich aan mijn netvlies op. Zal ik er morgen íets over kunnen zeggen, mag ik even met je delen…wat er van binnen bij mij leeft?”

Regelmatig nam ik het me voor om te vertellen over dat wat er aan me knaagde. Maar als ik dan eenmaal tegenover een behandelaar of therapeut zat, was ik volgzaam in de gespreksonderwerpen die aangedragen werden. Deed ik niet waar ik zo naar verlangde. 

Of kón het misschien niet? 

Er gaat een innerlijke schade structuur schuil achter ons doen en laten. Een systeem dat ontstaat door trauma.


Dit najaar geven wij, Truke de Kruijter en Ruth Doetjes, als ervaringsdeskundigen en traumaseksuologen io op meerdere avonden de Workshop over Trauma en Seksueel misbruik.


💃 Door het kennen van de schade kun je uit de patronen stappen die je nu nog vasthouden.
💃 Door het toepassen van psychodrama technieken (lees: opstellingen) kan dat wat zich heeft vastgezet in je lichaam vrijkomen. 

 

Wat kun je verwachten?

  • Je leert jezelf veel beter kennen en begrijpen.
  • Je vindt herkenning en erkenning voor de gevolgen die ontstaan zijn door trauma. 
  • Je ontdekt welke stappen je kunt nemen om uit de patronen en schade van het trauma te komen.

De kosten van de avond zijn €25,-.
De factuur ontvang je na aanmelding in je mail. 

"Wat er ontstaat op de verschillende posities van de innerlijke structuur vind ik haast ongelofelijk. Dat waar ik al die jaren woorden voor zocht en niet kon vinden, komt nu zomaar op. Ik voel me zo gezien en begrepen."

Na aanmelding ontvang je een mail met praktische en inhoudelijk informatie over de Workshop én een factuur.

Waar en wanneer?

• Maandagavond 23 september
van 19:45 – 21:30
Locatie: Raalte

• Maandagavond 25 november
van 19:45 – 21:30
Locatie: Omgeving Zwolle (nog nader te bepalen)

Aanmelden
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *