mdjw-logo

werkwijze

Intake & Tarieven

Nadat je contact hebt opgenomen plannen we een intakegesprek. In dit gesprek hoor ik graag van jou wat je coachvraag is en welke verwachtingen je hebt. Verder gaan we dieper op je vraag in en bespreken we de vorm van het coachtraject.

Naar aanleiding van deze kennismaking besluit je of je een coachtraject aan wilt gaan.

1. Het intake gesprek

Een kennismakingsgesprek is van belang om elkaar te ontmoeten en te kunnen bepalen of je je bij mij op je gemak voelt. Daarnaast kijken we of jouw coachvraag past bij mijn manier van coachen.

Indien er tijdens dit gesprek een specialistische hulpvraag ligt waar andere passende expertise voor nodig is dan ik je kan bieden, zal ik je in overleg met jou, in contact brengen met een voor jou geschikte therapeut.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden? Neem dan contact op via het contactformulier op mijn website. Ik stuur je vervolgens een een intakeformulier toe en samen plannen we een geschikt moment.

De kosten van een intakegesprek zijn € 75,- Excl 21% BTW.

2. Het coachingstraject

Voor een coachingstraject staan gemiddeld 5-10 gesprekken. Dit kan naar behoefte bijgesteld worden naar minder of meer gesprekken.

De gesprekken plannen we in overleg en naar jouw behoefte. Indien je besluit een coachingstraject aan te gaan zal ik je vragen een behandelovereenkomst te tekenen.

De kosten van een coachgesprek is € 80,- Excl 21% BTW, per gesprek.

"Als je baalt van gisteren en zeker weet dat je het morgen anders wilt, gun jezelf dan vandaag de start van een nieuw begin."