mdjw-logo

Over coaching

Ook voor mij?

Morgen dans je weer staat voor innerlijke vrijheid en balans, ondanks de situatie waarin je je bevindt. In contact staan met je authentieke ik, maakt dat je een nieuwe dynamiek vindt waardoor je in relatie met je zelf en tot anderen vrijer bent. 

Jouw situatie

Hoe je omgaat met situaties die op je pad komen wordt mede bepaald door hoe je opgegroeid bent en hoe je je hebt ontwikkeld in de loop van de jaren. Zo heb je manieren (copingmechanismen) eigen gemaakt om om te gaan met situaties. 
Wanneer je te maken krijgt met pijn, zorgen en teleurstellingen kan dit je verlammen, het gevoel geven dat je vastloopt of je gaat heel hard aan het werk om je hoofd boven water te houden. Coping kan na verloop van tijd jezelf of in relatie met anderen in de weg gaan staan.

Ondanks deze omstandigheden kun je door bewustwording van wat je doet, denkt en voelt vrijer worden van je patronen. Deze innerlijke vrijheid noem ik dansen. 

Lees meer over Coaching:

Trademarklampjewit

Gratis E-Book

Verlang je ernaar om weer te leven in plaats van te óverleven?  Aan het stuur staan van jouw leven om zo te leven waar jij naar verlangt ondanks de pijn in je dagelijkse leven? In dit E-Book vind je drie praktische oefeningen die je meteen een stap dichter bij jezelf, je verlangens en behoeften brengen.

Samen onderweg

Ik benader jou met mildheid en zonder oordeel, ik ben ervan overtuigd dat mensen elkaar nodig hebben. We hebben het nodig om gekend en begrepen te worden. En soms om gespiegeld te worden in patronen waarin we verstrikt zijn geraakt.

Door met nieuwsgierigheid naar je eigen leven te kijken kun je een stevigere basis ontwikkelen. Hierdoor kom je in je kracht te staan en verdiept de relatie met jezelf en anderen. 

Ik bied integratieve coaching, coaching ten tijde van levensveranderende gebeurtenissen en traumatherapie. De vorm van coaching stem ik af op jouw persoonlijke vraag.

gratis

E-Book

Heb je 10 minuutjes? Door dit E-Book aan te vragen zet je een stap om weer achter het stuur te gaan staan in jouw leven. Je kunt gelijk aan de slag met drie praktische oefeningen!

Veel plezier met het luisteren!

 

E-Book aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in. Het E-Book ontvang je per mail. 

Door je aan te melden ga je akkoord met ontvangst van het E-book + informatieve mails over leven met pijn.