mdjw-logo

Over coaching

Ook voor mij?

Morgen dans je weer staat voor innerlijke vrijheid en balans, ondanks de situatie waarin je je bevindt. In contact staan met je authentieke ik, maakt dat je een nieuwe dynamiek vindt waardoor je in relatie met je zelf en tot anderen vrijer bent. 

Jouw situatie

Hoe je omgaat met situaties die op je pad komen wordt mede bepaald door hoe je opgegroeid bent en hoe je je hebt ontwikkeld in de loop van de jaren. Zo heb je manieren (copingmechanismen) eigen gemaakt om om te gaan met situaties. 
Wanneer je te maken krijgt met pijn, zorgen en teleurstellingen kan dit je verlammen, het gevoel geven dat je vastloopt of je gaat heel hard aan het werk om je hoofd boven water te houden. Coping kan na verloop van tijd jezelf of in relatie met anderen in de weg gaan staan.

Ondanks deze omstandigheden kun je door bewustwording van wat je doet, denkt en voelt vrijer worden van je patronen. Deze innerlijke vrijheid noem ik dansen. 

Heb je behoefte naar meer bewustwording en heb je even een minuutje? Door middel van deze luisteroefening kun je al een stap zetten!

Lees meer over Coaching:

Trademarklampjewit

Gratis luisteroefening

Ervaar je fysieke of emotionele pijn? Je bewust zijn van je innerlijk geeft meer vrijheid. Meld je aan en zet een stap naar meer bewustwording.

Samen onderweg

Ik benader jou met mildheid en zonder oordeel, ik ben ervan overtuigd dat mensen elkaar nodig hebben. We hebben het nodig om gekend en begrepen te worden. En soms om gespiegeld te worden in patronen waarin we verstrikt zijn geraakt.

Door met nieuwsgierigheid naar je eigen leven te kijken kun je een stevigere basis ontwikkelen. Hierdoor kom je in je kracht te staan en verdiept de relatie met jezelf en anderen. 

Ik bied integratieve coaching, coaching ten tijde van levensveranderende gebeurtenissen, traumatherapie aan. En stem de coaching af op jouw persoonlijke vraag.

gratis

Oefening in bewustwording

Heb je een paar minuutjes? Door het luisteren naar deze oefening zet je een eerste stap van bewustwording, op weg naar innerlijke vrijheid.

Ondanks tegenslagen en moeilijkheden kun je leren dansen. Daar is innerlijke vrijheid voor nodig. Fysiek, cognitieve en emotionele balans vind je door het kennen van je gedachten, gevoelens en gedrag.

Veel plezier met het luisteren!

Oefening aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in. De luisteroefening ontvang je per mail. 

Door je aan te melden ga je akkoord met ontvangst van de luisteroefening + 4 informatieve mails over leven met pijn.