E-Book

Herstel ondanks pijn

Verlang je ernaar om weer te leven in plaats van te óverleven?  Aan het stuur staan van jouw leven om zo te leven waar jij naar verlangt ondanks de pijn in je dagelijkse leven? In dit e-book vind je drie praktische oefeningen die je meteen een stap dichter bij jezelf, je verlangens en behoeften brengen. Vind je antwoord in dit e-book!

Tot je lichaam stop zegt...

Het raakt me hoe hard we voor onszelf kunnen zijn! Zo liefdevol en zorgzaam voor de ander, maar aandacht voor onszelf of op tijd op rem gaan is ontzettend moeilijk! En dat is niet gek in de ratrace van het leven in deze tijd.

Tot je lichaam werkelijk stop zegt. Wat dan? Dan moet je wel. En toch, wist je dat je zelfs als je volledig op ‘on hold’ gezet wordt fysiek of mentaal nog ontzettend veel stress in je lichaam hebt? 

Talloze behandeltrajecten en revalidaties worden met de beste bedoelingen aangereikt. Maar dan ben je thuis, op jezelf. En sta je er vaak, alleen voor. Jij bent de spil in jouw leven, jij staat voor keuzes en elke dag leef jij met jouw pijn, verdriet en beperkingen. Waar doe je goed aan? Kan het ook anders?

Door pijn, gezondheidsklachten en de emoties die hierbij komen kijken, komt je leven op de kop te staan! Te midden van deze impact, is een ommekeer naar het (her)vinden van regie, levenslust en hoop te vinden!

Door dichter bij jezelf te leven ontvang je hernieuwde vrijheid. In de oefeningen van dit e-book kun je hier al van proeven! Ik geef je drie hele waardevolle en praktische oefeningen die je bewust maken van jouw verlangens en behoeften en je dichter bij jezelf brengen. Op weg naar meer vrijheid. Drie oefeningen om met je mee te nemen, te doorleven of over na te denken. 

Wil jij achter het stuur staan in jouw leven? Verlang je ernaar om weer te leven in plaats van te óverleven? Vraag dan dit e-book aan!

"Ik doe het niet langer, ik ga het anders doen!"

E-book aanvragen