mdjw-logo

webshop

Webshop retourneren

Retourneren

Als klant kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden worden ontbonden, op voorwaarde dat:

  • het geen product is dat speciaal voor de klant op maat is gemaakt of aangepast.
  • de bedenktijd van 14 dagen vanaf dag van ontvangst niet is verstreken. 

De bedenktijd van 14 dagen zoals bovenstaand genoemd, vangt aan:

  • op het moment dat de koper het product heeft ontvangen. 
  • De bedenktijd van de klant gaat in op het moment dat het laatste product van een bestelling is ontvangen. 

De klant kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via het contactformulier op de website van Morgendansjeweer. Daarbij is de klant verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Morgendansjeweer. Indien dit niet nagekomen wordt komt het herroepingsrecht te vervallen. 

Het product dient ‘wanneer redelijkerwijs mogelijk’ onbeschadigd te zijn. Wanneer je meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, mag ik de waardevermindering die daardoor ontstaat aan de klant doorberekenen.

VERZENDKOSTEN

 De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor jou als klant. Graag een notitie toevoegen zodat ik weet van wie het pakket afkomstig is. Indien je de bestelling ongefrankeerd verzendt zullen de gemaakte kosten, inclusief administratiekosten worden ingehouden op het terug te storten bedrag.

Het retouradres is:

Morgendansjeweer
Caspar Fagelstraat 5
8022 BC Zwolle
Nederland